'Ex-spits van AS Roma en Italië bood zich tevergeefs aan bij Standard'

'Ex-spits van AS Roma en Italië bood zich tevergeefs aan bij Standard'

01-09-2016 10:49

Standard Luik haalde woensdag nog vier versterkingen in huis. De Portugees Orlando Sa werd binnengehaald als de nieuwe spits. De Rouches kregen ook nog de mogelijkheid om een bekende spits vast te leggen, maar weigerden het aanbod.

De Franse journalist Sacha Tavolieri meldt op Twitter dat Daniel Osvaldo bij de Rouches werd aangeboden. De transfervrije Italiaan was op zoek naar een nieuwe club en was naar verluidt bereid om financieel grote opofferingen te maken. Het bestuur van de Luikenaars maakte echter duidelijk dat zij geen interesse in hem hadden.

Osvaldo zit sinds mei zonder ploeg, nadat hij werd ontslagen bij het Argentijnse Boca Juniors. De 30-jarige aanvaller stond in het verleden ook onder contract bij grote clubs als Fiorentina, AS Roma, Internazionale, Southampton en FC Porto. Osvaldo kwam daarnaast 14 keer uit voor de nationale ploeg van Italië, waarin hij vier keer trefzeker was. De carrière van het 'enfant terrible' zit de laatste jaren echter wat in het slop en de speler hoopte die wellicht te herlanceren in Luik. Het kwam echter niet tot een samenwerking.