OFFICIEEL: Transfertarget Club Brugge trekt naar Spanje

OFFICIEEL: Transfertarget Club Brugge trekt naar Spanje

01-09-2016 01:30

Bij Club Brugge zal er waarschijnlijk nog iets bijkomen, want flankspelers Lior Refaelov en José Izquierdo liggen in de lappenmand. Mogelijk wordt Aleksandar Katai een nieuweling, maar dat wordt niet gemakkelijk.

Het Servische Novosti weet namelijk dat Celta De Vigo zich in de strijd gemengd heeft. Eerder werd ook al duidelijk dat het Italiaanse Atalanta iets ziet in de 25-jarige aanvaller. Celta De Vigo heeft zelfs al een bod in gedachten. Het zou namelijk 2,5 miljoen euro op tafel willen leggen voor de diensten van Katai.

Katai speelt momenteel bij Rode Ster Belgrado, waar hij verbluffende statistieken laat optekenen. Vanop de flank scoorde hij in 37 wedstrijden 23 goals. Verder heeft hij ook nog tien assists verzameld. De competitie in Servië is zwakker dan de Belgische, maar toch hoopt Club Brugge dat de flankspeler een meerwaarde kan vormen. Het gaat in dit dossier wel kort op de bal moeten spelen.

Update 1.30: Katai trekt dan toch niet naar Club Brugge of Celta De Vigo. Hij gaat wel in Spanje voetballen. De Serviër werd door Alaves overgenomen. Hij zette zijn handtekening onder een driejarig contract bij de club.