De Sutter trekt aan alarmbel: Misschien moet er kwaliteit bijkomen

De Sutter trekt aan alarmbel: "Misschien moet er kwaliteit bijkomen"

31-07-2016 07:45

Sporting Lokeren is aan het seizoen begonnen met een nederlaag. Op Stayen verloor het met 1-0 van STVV. Spits Tom De Sutter vond het dan ook geen hoopgevende prestatie.

De lange spits moet dit seizoen voor de goals zorgen bij Lokeren, maar hij werd niet veel in stelling gebracht. Het team van Lokeren lijkt voorlopig dan ook niet klaar om mee te strijden voor een plaatsje bij de eerste zes. "Een gelijkspel was misschien eerlijker geweest. We maken een foutje en dat wordt meteen afgestraft. Als we play-off I willen halen, moet er misschien nog wat kwaliteit bijkomen", staat te lezen op Sporza.

Trainer Georges Leekens panikeert nog niet. Lokeren werd namelijk genekt door een inviduele fout van doelman Davino Verhulst. "STVV heeft enthousiast gespeeld, maar we hebben het zelf weggegeven. In de eerste helft troffen we de lat en dan weet je dat het geluk niet meezit. Het tegendoelpunt was jammer. Elke doelman maakt wel eens een foutje. Je kan er 20.000 woorden aan vuil maken, maar het is zo al erg genoeg voor hem. Er ontbrak nog wat frisheid."