Vanden Stock gerustgesteld na Rostov: Ik heb veel pluspunten gezien

Vanden Stock gerustgesteld na Rostov: "Ik heb veel pluspunten gezien"

27-07-2016 20:36

Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock was bijzonder opgetogen met de prestatie van zijn team in Rusland. Paars-wit behaalde met het 2-2 gelijkspel een goede uitgangspostitie voor de terugwedstrijd tegen Rostov in het eigen stadion.

De Brusselaars gaven twee keer een voorsprong uit handen en moesten uiteindelijk tevreden zijn met een gelijkspel. "We kunnen heel tevreden zijn met dit resultaat en vooral met de manier waarop", vertelde Vanden Stock aan Sporza. "Rostov is een heel sterke ploeg. Iedereen twijfelde een beetje voor deze wedstrijd. We hebben een nieuwe trainer, een nieuwe ploeg en een nieuwe technische staf. Maar ik heb heel veel pluspunten gezien."

"De nieuwkomers zijn mij bevallen en jongens als Youri Tielemans en Leander Dendoncker waren op de afspraak", vervolgde de Anderlecht-voorzitter. "Ik ben gerustgesteld. Iedereen in België heeft gezien dat Anderlecht opnieuw goed speelt. Wat de rol is van onze nieuwe coach? Weiler heeft een lijn en die gaat rechtdoor. Iedereen in de ploeg weet wat hij moet doen en wie dat niet doet, heeft een probleem."