OFFICIEEL: Brugse aanvaller keert voor één seizoen terug naar ex-club

OFFICIEEL: Brugse aanvaller keert voor één seizoen terug naar ex-club

21-07-2016 10:05

De onfortuinlijke Bernie Ibini keert terug naar zijn thuisland Australië. De aanvaller wordt voor één seizoen gehuurd door Sydney FC, de ex-club van Ibini. De snelheidsduivel speelde geen enkele minuut voor de Bruggelingen.

Ibini zal volgend seizoen niet in het shirt van Club Brugge te zien zijn. De Australiër keert terug naar zijn ex-club Sydney FC, waar hij in het verleden al voor uitkwam. Hij wordt voor één seizoen geleend van Blauw-Zwart. Dat kondigde de club aan via de officiële website. "Ik ben bijzonder blij terug naar huis te mogen keren", reageerde Ibini na de transfer.

"Ik speelde het beste voetbal van mijn carrière bij deze club en ik ben er zeker van dat ik dat hier opnieuw kan herhalen. Een blessure heeft mijn Europees avontuur in het water doen vallen, maar ik ben er zeker van dat ik hier dankzij de faciliteiten terug in topvorm geraak. Ik zal er vanaf de eerste wedstrijd al meteen staan", aldus Ibini. De Australiër viel in de voorbereiding van vorig seizoen uit met een zware blessure bij de Bruggelingen. Hij speelde daardoor geen enkele minuut voor Club Brugge.

Lees ook: Transferoverzicht: Jupiler Pro League zomer 2016 - 2017