Mannaert onthult zijn droomtransfer: Ik informeer elk jaar naar hem

Mannaert onthult zijn droomtransfer: "Ik informeer elk jaar naar hem"

28-06-2016 10:26

Bij Club Brugge beweegt er in deze transferperiode bitter weinig, de kampioen hoeft zich dan ook niet meteen grondig te versterken. Toch ligt Vincent Mannaert op de loer, want zijn droomtransfer komt eindelijk in zicht. Komt Nicolas Lombaerts naar Club?

De verdediger van Zenit Sint-Petersburg wil weg uit Rusland en praat met Belgische clubs, vooral Anderlecht wordt genoemd. In Het Laatste Nieuws maakt Club Brugge-manager Vincent Mannaert duidelijk dat ook hij hem heel graag wil halen. Meer nog: Club Brugge informeert elk jaar naar hem, maar hij is nooit haalbaar geweest. Nu is hij dat wel, maar de centrale verdediging is geen positie waar Club Brugge dringend versterking nodig heeft.

"Ik zou mijn job niet goed doen mocht ik niet elk jaar even informeren. Nicolas heeft kwalititeit en ervaring te over, kent een deel van de spelersgroep en ís ook van Brugge, maar centraal achteraan zitten we voorlopig goed met Engels, Denswil, Poulain en Mechele". Denswil staat echter wel in de belangstelling van AS Monaco, als hij vertrekt kan de weg helemaal open liggen. De vraag is natuurlijk of het tegen dan niet te laat is.