Lukaku is negatieve berichten kotsbeu: Mensen wachten tot we falen

Lukaku is negatieve berichten kotsbeu: "Mensen wachten tot we falen"

24-06-2016 11:37

Romelu Lukaku staat ter discussie bij de Rode Duivels, ook al scoorde twee doelpunten tegen Ierland. Hij vindt dan ook dat sommige fans veel te kritisch zijn, en zelfs hopen dat de Belgen verliezen.

Lukaku wil dat iedereen achter de ploeg gaat staan. "Veel mensen zijn aan het wachten tot we falen. We hebben een ploeg met heel goede spelers, maar veel mensen denken: kunnen zij zich wel bewijzen op hoger niveau. Maar dat kan ons niet schelen. Wij kijken gewoon vooruit en moeten ervoor zorgen dat we winnen", vertelt Lukaku op VTM.

Tegen Zweden kreeg hij regelmatig een voorzet vanop de flanken, maar hij deed er weinig mee. Toch is hij niet ontevreden over die partij. "Ik lig er niet wakker van dat ik geen doelpunt maakte. We moesten gewoon winnen. Het belangrijkste is dat we ons kwalificeerden voor de volgende ronde", is zijn reactie daarop.

Met Hongarije wacht nu een op papier haalbare kaart, onder meer met zijn ex-ploegmaat Roland Juhasz. "Juhasz, die ken ik inderdaad nog. Maar het maakt mij niet uit tegen wie ik speel, ik wil gewoon winnen. Ik moet ervoor zorgen dat ik er sta, net zoals de rest van de ploeg.”