Dit was de voormiddag: Club speurt, Belg heeft spijt en 'Bous' over toekomst

Dit was de voormiddag: Club speurt, Belg heeft spijt en 'Bous' over toekomst

04-05-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de voormiddag' vat VoetbalPrimeur.be elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12u samen. Op die manier weet je weer welke voetbalnieuwtjes er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Club Brugge blijft speuren
Club Brugge heeft interesse in de Braziliaan Jackson. Volgens een Braziliaanse journalist gaat Blauw-Zwart een serieuze poging wagen om de 26-jarige verdediger te naar België te halen. Jackson staat nu nog onder contract bij Sport Club Internacional.

De Laet baalt
Leicester City werd maandagavond de sensationele kampioen van Engeland. De titel heeft een Belgisch randje. Ritchie De Laet is eigendom van The Foxes, maar speelt nu op huurbasis bij tweedeklasser Middlesborough. Onze landgenoot mist het kampioensfeestje en heeft daar spijt van.

De toekomst van Boussoufa
Mbark Boussoufa werd in de wintertransferperiode met grote trom gehaald door AA Gent. De Marokkaan liet flitsen van zijn klasse zien. Of hij ook volgend seizoen nog voor Gent speelt, valt af te wachten.

Geen geldzorgen Antwerp
Antwerp FC leeft weer helemaal. De tweedeklasser leek op weg naar Eerste Klasse, maar ging aan het einde onderuit. The Great Old blijft niet bij de pakken neerzitten. Antwerp gaat weer vol voor de titel en heeft ook geen geldzorgen.

Waasland-Beveren gaat lopen met transfertarget Club
De kogel is door de kerk. Club Brugge toonde heel wat interesse in Nicolas Orye, maar vist achter het net. De zeventienjarige spits van Patro Eisden Maasmechelen heeft gekozen voor Waasland-Beveren. De eersteklasser bevestigde de transfer op de officiële website.