'Southampton krijgt twijfels bij aan Arsenal gelinkte Koeman en gaat op zoek'

'Southampton krijgt twijfels bij aan Arsenal gelinkte Koeman en gaat op zoek'

03-05-2016 21:15

Southampton vreest dat Ronald Koeman zijn lopende contract bij de club niet gaat verlengen. De Nederlandse manager ligt vast tot de zomer van 2017.

Om een vertrek van Koeman voor te zijn heeft Southampton een contract klaargelegd, waarmee de manager vijf jaar langer bij The Saints aan het roer kan staan. Dat meldt The Mirror dinsdagavond. De club hoopt dat Koemans ambities aansluiten bij die van de club, waardoor de overeenkomst verlengd kan worden.

De onderhandelingen over een nieuw contract verlopen echter zéér stroef en zouden pas in de zomer worden hervat. De verwachting is echter wel dat Koeman zijn contract tot 2017 gewoon uitdient bij Southampton, de nummer zeven van de Premier League.

Omdat Southampton zijn twijfels heeft bij de toekomstplannen van Koeman, oriënteert de club zich wél op een nieuwe trainer. In de zoektocht zou naar verluidt de naam van Bournemouth-trainer Eddie Howe naar voren zijn gekomen. Het is bekend dat Koeman de laatste weken wordt gelinkt aan onder meer Arsenal.