Gouden wissel schiet Lokeren naar zege tegen STVV in slotminuten

16-04-2016 21:56

Mario Tičinović kroonde zich tegen Sint-Truiden tot matchwinnaar. De invaller scoorde in de slotminuten de enige goal voor Lokeren en bezorgde zijn ploeg zo 3 punten.

De wedstrijd tussen Sint-Truiden en Lokeren was alles wat je van Play-Off 2 kon verwachten, niet veel dus. Beide ploegen speelden om ter zwakste en een 0-0 ruststand was dan ook logisch. De grootste kans was van Hamdi Harbaoui, maar William Dutoit was alert op zijn kopbal.

De tweede helft bracht jammer genoeg meer van hetzelfde. Sint-Truiden deed helemaal niets, Lokeren probeerde iets meer, maar was ook te zwak om Dutoit te bedreigen. Georges Leekens greep in en wisselde zijn zwakke voorhoede. Die laatste wissel bleek de goede want Tičinović scoorde in de slotminten het enige doelpunt van de wedstrijd 5 minuten na zijn invalbeurt.