Lukaku scoort opnieuw voor Everton en draagt bij aan overwinning

Lukaku scoort opnieuw voor Everton en draagt bij aan overwinning

01-12-2015 22:47

Geen Premier League-wedstrijden op dinsdagavond, maar er werd wel gespeeld voor de Capital One Cup in Engeland. Romelu Lukaku had er opnieuw zin in vandaag en versloeg met zijn club Everton tweedeklasser Middlesbrough met 0-2. De absolute uitblinker bij Everton was de Spanjaard Deulofeu.

Na twintig minuten was het raak voor de bezoekers: Deulofeu veroverde de bal op eigen helft en kan enkele Middlesbrough-verdedigers omspelen om dan knap af te werken, 0-1 voor Everton. Maar de show van de Spanjaard was nog niet gedaan. Tien minuten later omzeilt de vleugelaanvaller zijn mannetje met enkele mooie schaarbewegingen. Zijn voorzet wordt door Romelu Lukaku knap binnen gekopt. 

0-2 en de wedstrijd leek gespeeld voor Everton. Tien minuten voor tijd mocht Deulofeu gaan rusten na een erg knappe wedstrijd. Zijn vervanger was Kevin Mirallas, die nog bijna tot scoren kwam. Vijf minuten voor tijd mocht ook Rode Duivel Lukaku naar de kant. Dankzij de zege gaat Everton naar de halve finale van de Capital One Cup.