Matchwinnaar Vossen overtuigd van Club: We zijn aan het groeien

Matchwinnaar Vossen overtuigd van Club: "We zijn aan het groeien"

29-11-2015 18:14

Club Brugge won zondagmiddag eenvoudig met 1-4 op KV Mechelen. Matchwinnaar van de dag was invaller Jelle Vossen. De Limburger scoorde twee keer, en had een groot aandeel in het derde doelpunt.

Vooral de eerste van Vossen was een beauty. Een volley die hij buiten de zestien op de voet nam en enig mooi voorbij Gillet trapte. "De 1-1 is zo'n bal van alles of niets", lacht Vossen op Sporza. "Door die wind van vandaag had hij uit het stadion kunnen vliegen, maar nu werd het schot er een beetje door gedragen en ging hij er mooi in. Je moet daar gewoon wat geluk mee hebben hoor."

Jelle Vossen lijkt een schot in de roos te worden voor Club Brugge. De spits is nu al de aanvalsleider en dé publiekslieveling bij uitstek van Blauw-zwart. "Ik ben heel tevreden met mijn twee goals en uiteraard de overwinning. Club is aan het groeien, we leggen de laatste weken goeie resultaten op de mat. Dat ik op de bank zat? Vandaag was het mijn beurt. Als je dan mag invallen, moet je scherp zijn en het verschil proberen te maken."