Ancelotti baalt van Real-ster: "Intelligente Vinícius moet dat verbeteren"

17 maart om 21:48

Vinícius Júnior liep in de laatste vier officiële duels van Real Madrid tegen een onnodige gele kaart aan en trainer Carlo Ancelotti roept zijn Braziliaanse ster dan ook tot de orde. "Op dit vlak moet hij verbeteren. En dat zal hij ook doen, want hij is een heel nederige en intelligente jongen", stelt de Italiaan.

Vinícius was in het La Liga-duel met Osasuna op meerdere vlakken ongrijpbaar. De 23-jarige aanvaller scoorde twee keer, maar kreeg dus ook een gele kaart vanwege kritiek op de leiding. Daar was hij het zelf overigens allerminst mee eens. "Deze scheidsrechter geeft mij elke wedstrijd een kaart, elke wedstrijd. Het is ongelooflijk", riep Vinícius in de camera terwijl hij de catacomben opzocht.

Door zijn boeking tegen Osasuna is Vinícius geschorst voor de La Liga-wedstrijd tegen Athletic Bilbao op 31 maart. Hij zal in de Champions League-kraker tegen Manchester City op 9 april pas weer in actie komen voor Real Madrid.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.