Vermeeren over periode Atlético na Antwerp: "Wist dat ik niet alles ging spelen"

16 maart - 20:06
6

Arthur Vermeeren, de middenvelder van Atlético Madrid vertelt over zijn beginperiode na zijn transfer van Royal Antwerp FC. Vermeeren kwam tot nu toe drie matchen uit voor Atlético. Hierin maakte de middenvelder 83 speelminuten.

Vermeeren geeft aan dat hij de aanpassingsperiode had ingecalculeerd. “Ik wist dat ik niet alles ging spelen en de hele tijd ging starten. Nu deze periode moest ik me aanpassen voor de komende periode, maar toch zo snel mogelijk”, deelt Vermeeren aan DAZN.

Vermeeren vertelt dat hij druk aan het werk is om zich aan te passen aan Atlético. “Ik wist dat ik me de eerste periode moest aanpassen en daar ben ik nu mee bezig. Ik voel ook dat het beter en beter gaat, van mezelf uit vind ik ook wel dat ik nu moet laten zien dat ik er klaar voor begin te worden Hopelijk wordt het nu steeds beter en beter”, aldus Vermeeren.

Vermeeren kan tot nu toe op weinig speeltijd rekenen bij Atlético Madrid. De Rode Duivel vertrok in de afgelopen wintermercato van Antwerp naar Madrid voor 18 miljoen euro.