Volgende rel in Turkije: bestuur Istanbulspor laat spelers het veld verlaten

19-12-2023 21:40
1

Een nieuwe rel in het Turkse voetbal. Het bestuur van Istanbulspor was niet te spreken over de arbitrage in het Süper Lig-duel met Trabzonspor. De spelers van de thuisclub werden een kwartier voor tijd opgeoepen het veld te verlaten. De wedstrijd moest daardoor gestaakt worden.

Het is nog maar een week geleden dat de voorzitter van Ankaragücü zich van zijn slechtste kant liet zien door scheidsrechter Halil Umut Meler een klap te verkopen. Nu laat ook Istanbulspor zich van zijn slechtste kant zien. De thuisclub was woedend over een niet gegeven strafschop, waarna Trabzonspor uit de daaropvolgende aanval ook nog eens de 1-2 maakte.

Op beelden is te zien dat verdediger Simon Deli, in het verleden nog actief bij Club Brugge, zelfs nog op zijn knieën valt om voorzitter Ecmel Faik Sarialioglu op andere gedachten te brengen, maar daar wilde de woedende preses niets van weten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.