Geweldig antwoord van Leysen op poging van spitsen Thiago en Jutgla

27-11-2023 16:35 Laatste update: 16:38
3

OH Leuven ging afgelopen zondag met 0-1 onderuit tegen Club Brugge. Aan het keeperswerk van Tobe Leysen lag het in ieder geval niet. Oog in oog met spitsen Igor Thiago en Ferran Jutgla van Club Brugge wist de keeper de bal met verve te pareren.

In de video zien we hoe de bal in de 72e minuut in de voeten van Igor Thiago belandt, die in een geweldige scoringspositie komt. Doelman Leysen reageert echter snel, komt met overtuiging uit zijn doel en maakt zich groot. Thiago's schot wordt daardoor geblokkeerd door de doelman, waardoor de kans verkeken is en het bij 0-1 voor Club Brugge blijft. 

In de 81e minuut laat doelman Leysen opnieuw zijn klasse zien. Hij pareert op knappe wijze een poging van Jutgla. Met deze cruciale redding bevestigt Leysen zijn vorm van de dag, waardoor Club Brugge ondanks verschillende pogingen de score niet verder kon uitbreiden.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.