Hoop bij Manchester United: 'Andere clubs krijgen ook die tegenslagen'

12-11-2023 10:53
1

Erik ten Hag stond de voorbije maanden behoorlijk onder druk bij Manchester United, maar de Nederlandse manager is positief gestemd. Hij constateert dat The Mancunians er ondanks alle tegenslagen uitstekend voorstaan in de Premier League.

Manchester United won zaterdag met 1-0 van Luton Town en klom daardoor naar de zesde plek. De achterstand op nummer vier Liverpool bedraagt drie punten, al komen The Reds dit weekend nog wel in actie. Toch is het voor Ten Hag reden tot optimisme. "Ondanks alle tegenslagen waarmee we te maken hebben gekregen, staan we in de buurt van de top vier. Als we nu goed gaan spelen en een vast team kunnen opstellen..."

Ten Hag denkt bovendien dat de concurrentie ook nog zijn tegenslagen zal krijgen. "We hebben vier van onze laatste vijf duels gewonnen en staan er goed voor. Zeker gezien alle problemen die we hebben gehad, staan we in een heel goede positie. Dat is reden voor optimisme."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.