Trailer ‘One For All’ over Rode Duivels, “Het is erg wanneer dat uitkomt”

11-05-2023 15:13

Een eerste blik op de documentaire over de Rode Duivels, waar Thibaut Courtois, Romelu Lukaku en Axel Witsel hun verhaal doen. De voetballers zijn zes maanden gevolgd en geven in de documentaire van Prime Video een inkijkje in hun leven, hun relaties en het teleurstellende WK van Qatar.

Via de documentaire geven de voetballers een uniek inkijkje. De trailer geeft een voorschot voor wat we in de documentaire mogen verwachten, Courtois, Lukaku en Witsel reageren in de trailer op het uitgebrachte nieuws dat er onderling ruzie zou zijn in de kleedkamer bij de Rode Duivels.

Volgens Courtois, de doelman van Real Madrid, is het erg dat zoiets uit komt, Lukaku en Witsel waren iets minder voorzichtig in hun uitspraken. “Bullshit, het was niks, je kan geen wereldkampioen worden als iedereen tegen je is”, zei Lukaku, de spits van Internazionale erover.

Witsel nam hier ook geen blad voor de mond, de middenvelder zei er het volgende over. “Het is gewoon fucking shit, dat is alles wat het is”, sprak de middenvelder van Atlético Madrid. Waar Lukaku en Courtois nog onderdeel uitmaakten van de laatste selectie van bondscoach Domenico Tedesco, was Witsel de laatste keer niet uitgenodigd.