STVV uit zich dankbaar naar trefzekere spits Bruno: ‘MVP Bruno!’

25-04-2023 21:00
1

Sint Truiden VV heeft dit seizoen een zeer trefzekere spits gehad met de naam Gianni Bruno. Via de mooie beelden blikt STVV terug op de succesvolle periode van Bruno bij De Kanaries. Aan beeldmateriaal geen gebrek wanneer Bruno in het tenue van STVV speelt.

STVV zelf plaatste een passende reactie onder de video. ‘Een neus voor doelpunten, een eeuwige glimlach en een geel-blauw hart. Merci MVP Gianni Bruno! Bruno was dit seizoen in de Jupiler Pro League goed voor 18 doelpunten, hij deelt dit aantal met Cercle Brugge-spits Ayase Ueda. De twee hoeven dit seizoen alleen de spits van KAA Gent voor zich te laten, Hugo Cuypers met 20 doelpunten.

De toekomst van de trefzekere spits Bruno is nog onzeker. De spits kwam dit seizoen op huurbasis over van Gent en heeft al wel aangegeven dat er meer dan voldoende interesse is voor zijn diensten als aanvaller. De spits gaf ook aan dat hij volgend seizoen waarschijnlijk niet meer bij STVV speelt.

STVV werd uiteindelijk twaalfde in de Jupiler Pro League, de ploeg haalde in 34 wedstrijden 42 punten en dit bleek ruim voldoende om ook volgend jaar in de hoogste Belgische competitie uit te mogen komen.