Mundo Deportivo doet onderzoek en pakt uit met 'Top Secret' Memphis-nieuws

Mundo Deportivo doet onderzoek en pakt uit met 'Top Secret' Memphis-nieuws

Gepubliceerd: zondag 26 september 2021 om 10:40zo 26-09-2021 om 10:40

Memphis Depay staat tot de zomer van 2023 onder contract bij FC Barcelona, maar volgens El Mundo Deportivo zit er wel een addertje onder het gras. Barcelona zou een optie hebben om de verbintenis met één jaar te verlengen, maar dat blijkt niet zo te zijn.

De Spaanse krant pakt zondagochtend uit met 'Top Secret' Memphis-nieuws. In het officiële statement van Barcelona bij de presentatie van Memphis werd aangegeven dat de aanvaller tot 2023 had getekend. Transferclausule: 500 miljoen euro. Later kwamen er geruchten op gang over het feit dat er een eenzijdige optie in het contract zou staan, waardoor Barcelona Memphis één jaar langer aan zich kon binden.

Bronnen binnen de club hebben in gesprek met Mundo Deportivo echter aangegeven dat deze optie niet in het contract van Memphis staat. Er is tijdens de onderhandelingen wel over gesproken, maar uiteindelijk werd er besloten om de optie toch niet op te nemen in het contract. Barcelona zal na dit seizoen in gesprek moeten met Memphis, wil het voorkomen dat hij na het seizoen 2022/2023 transfervrij vertrekt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws