KAA Gent blijft sukkelen: Tegenstanders zeggen soms zelf bijna sorry

KAA Gent blijft sukkelen: "Tegenstanders zeggen soms zelf bijna sorry"

Gepubliceerd: woensdag 22 september 2021 om 20:16wo 22-09-2021 om 20:16

KAA Gent blijft het dit seizoen bijzonder moeilijk hebben. Het kent alweer een moeilijk begin en staat na zeven partijen op een zestiende plek met zeven punten. Toch is er nog niet echt sprake van een crisis bij de Buffalo's op dit moment.

Ook vorig seizoen kende Gent een gelijkaardige start. Toen was er wél een crisis, nu niet. "Het geeft geen zin om terug te keren op vorig seizoen", dient Vanhaezebrouck meteen van repliek op zijn persconferentie.

"Het zal wellicht het referentiejaar blijven tot we echt weer tussen de ploegen staan, waar we moeten staan. Ik kijk evenwel niet terug, dat helpt niemand want het heeft geen nut. Ook al omdat we dit jaar veel meer controle over de matchen hebben", klinkt het.

Volgens Vanhaezebrouck verdient Gent het ook helemaal niet om zo laag te staan. "Wij zijn een unicum: een ploeg die wel verdient om meer punten te hebben. De tegenstanders zeggen na afloop soms bijna sorry, zoals zondag de assistenten van Kortrijk. Dat zijn zelfs mensen met wie ik nooit samen heb gewerkt. Ook hun hun coach zei na afloop dat de voetbalgoden aan hun kans hadden gestaan", aldus Vanhaezebrouck.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws