'Transferpoorten zijn al gesloten in de Ghelamco Arena: Gent heeft huiswerk af'

'Transferpoorten zijn al gesloten in de Ghelamco Arena: Gent heeft huiswerk af'

31-08-2021 23:42

De supporters van KAA Gent moeten in de slotminuten van de zomerse mercato niet meer hopen op versterkingen of vertrekkers. De Ghelamco Arena sluit haar transferpoorten.

Stefan Smet van Het Nieuwsblad is er zeker van dat er geen transferactiviteit meer waar te nemen zal zijn bij Gent. Op de laatste dag van de mercato haalden Ivan De Witte en Michel Louwagie nog een opmerkelijke nieuwkomer in huis. Ilombe Mboyo keerde namelijk terug naar het oude nest. Hij rondde zijn transfer van Sint-Truiden af.

Voor het overige zal Hein Vanhaezebrouck moeten roeien met de riemen die hij momenteel ter beschikking heeft. Blijkbaar hebben De Buffalo's voldoende vertrouwen getankt in het tweeluik van afgelopen week. Eerst schakelde Gent het Poolse Rakow Czestochowa uit in de Conference League, zondag smeerde het rivaal Club Brugge een historische 6-1-pandoering aan.

Onder meer Adrien Trebel werd de laatste dagen nog in verband gebracht met Gent, maar die vlieger gaat dus niet op. Hoogstwaarschijnlijk geraakt RSC Anderlecht niet meer af van zijn grootverdiener.