Gent zodanig trots op overwinning dat het de hele match terug online zet

30-08-2021 17:30
27

Het lijkt er op dat KAA Gent de overwinning op Club Brugge niet snel zal vergeten. Normaal plaatst de club alleen een samenvatting van de gespeelde wedstrijd online. Nu heeft de club ervoor gekozen om de gehele wedstrijd online te plaatsen.

De wedstrijd van zondag was dan ook zeker een bijzondere. Club Brugge werd door Gent van het veld geveegd. In de rust stond het 3-0 voor maar liet het hier niet bij. Na de tweede helft stond de eindstand op 6-1 voor Gent.

Gent heeft nu besloten om hun fans nogmaals van de gehele wedstrijd te laten genieten. Normaal gesproken wordt er alleen een samenvatting van de gespeelde wedstrijd online geplaatst. De wedstrijd kan nu dus door iedere liefhebber nog jaren worden bekeken.

De overwinning heeft Gent naar een elfde plek in de competitie weten te brengen. Met nog een wedstrijd in te halen is het mogelijk om zich aan te sluiten bij de top. Na de interlandperiode kan Gent zich opmaken voor een wedstrijd tegen Charleroi.