'RSC Anderlecht zoekt naar nieuwe verdediger na blessure van Delcroix'

'RSC Anderlecht zoekt naar nieuwe verdediger na blessure van Delcroix'

28-08-2021 17:15
15

RSC Anderlecht kreeg deze week opnieuw slecht nieuws te verwerken. Zo viel Hannes Delcroix geblesseerd uit en dreigt hij een lange poos buiten strijd te zijn. Dat kan nog voor verrichtingen op de transfermarkt gaan zorgen.

Naar verluidt liep Delcroix een meniscusblessure op en moet hij mogelijk ook onder het mes. Hij dreigt daardoor opnieuw enkele maanden buiten strijd te zijn. Volgens La Dernière Heure bereidt men zich bij Anderlecht voor op het ergste en is het al op zoek naar vervanging.

Zo wil paars-wit voor het sluiten van de transfermarkt toch nog een nieuwe verdediger gaan halen. Met Wesley Hoedt, Taylor Harwood-Bellis en jonkies Lucas Lissens en Marco Kana dreigt de spoeling achterin anders dun te worden. Daarnaast liet het Elias Cobbaut zaterdag nog tijdelijk vertrekken richting Parma, waardoor een extra verdediger niet overbodig is geworden.

Namen van mogelijke aanwinsten worden niet genoemd, al lijkt de nieuwe aanwinst opnieuw een huurling te gaan worden en geen definitieve aankoop.