KRC Genk rekent meteen op nieuwkomer Ugbo tegen RSC Anderlecht

KRC Genk rekent meteen op nieuwkomer Ugbo tegen RSC Anderlecht

28-08-2021 16:00
7

Na een weekje rust moet KRC Genk vol aan de bak in de competitie en neemt het het op tegen RSC Anderlecht. Voor trainer John van den Brom altijd een speciale partij tegen zijn ex-club. In die partij rekent hij mogelijk al op nieuwe aanwinst Iké Ugbo.

Van den Brom kan namelijk rekenen op een ijzersterke selectie en moet amper iemand missen. Enkel Simen Juklerod en Angelo Preciado raken niet fit voor de wedstrijd. Nieuweling Ugbo mag mogelijk ook al debuteren en zit meteen in de selectie voor de confrontatie tegen Anderlecht. Zo valt te lezen op de website van KRC Genk.

Verder kan Genk ook nog steeds blijven rekenen op Jhon Lucumi en Paul Onuachu, die ondanks flink wat geruchten over een vertrek nog steeds op de loonlijst van Genk staan. Ook zij zitten in de selectie voor de wedstrijd en worden in de basis verwacht.

Voor zowel Genk als Anderlecht ook een belangrijke partij in de strijd om de titel. Na vier speeldagen tellen beide ploegen zeven punten en ziet het concurrent Club Brugge – dat een partij meer heeft gespeeld – al vier punten voorsprong hebben. Daarnaast werd Anderlecht uitgeschakeld in de Conference League en moet het dus alles op de titel en beker zetten.