Van Wijk spaart kritiek op Nainggolan niet: Dit is een afgang

Van Wijk spaart kritiek op Nainggolan niet: "Dit is een afgang"

23-08-2021 09:30
89

De gebeurtenissen rond Radja Nainggolan zijn zeker niet onbesproken gebleven. De middenvelder van Royal Antwerp FC ging in de fout en werd betrapt op te snel rijden onder invloed. Dennis van Wijk bekritiseert het gedrag van de ervaren Nainggolan.

Nainggolan gaf aan dat hij een voorbeeldfunctie wilde zijn voor de jongeren bij Royal Antwerp FC, maar dat is hij voorlopig nog niet echt geweest. "Tussen zeggen dat je een voorbeeld wil zijn en het doen, gaapt een wereld van verschil", begint Van Wijk bij Het Nieuwsblad.

Een echt voorbeeld vindt Van Wijk Nainggolan dan ook niet. "Je moet kijken naar wie het zegt. En bij Radja moest je dat toch met een korrel zout nemen. Ik denk dat hij bedoelde dat hij op het veld een voorbeeld wil zijn en de rest naar een hoger niveau wil tillen."

Want de Nederlander twijfelt er niet aan dat op het veld Nainggolan wel nog een meerwaarde kan bieden. Daarnaast heeft hij zo zijn twijfels over Nainggolan. "Net wanneer je een vrij weekend krijgt om te rusten voor die heel belangrijke Europese return, krijg je dit. Dit is een afgang."