'Nainggolan betreurt dit, maar zal dit in de toekomst niet meer herhalen'

'Nainggolan betreurt dit, maar zal dit in de toekomst niet meer herhalen'

23-08-2021 07:15 Laatste update: 07:38
9

De entourage van Radja Nainggolan is met een eerste reactie gekomen na het nieuws van zondag. Toen raakte bekend dat de sterspeler van Royal Antwerp FC werd onderschept door de politie omdat hij te snel red en een positieve ademtest aflegde. "Hij betreurt dit", klinkt het.

Nainggolan keerde terug naar zijn thuishaven Antwerp en moest een voorbeeldfunctie uitoefenen voor de jongeren binnen de club, maar in zijn eerste weken liep het al meteen fout af. "Radja geeft grootmoedig doe dat hij zich op z'n vrije zaterdagavond heeft laten meeslepen door de emoties van het moment", zegt raadsman Omar Souidi aan Het Laatste Nieuws.

Volgens de raadsman was het ook niet de bedoeling van Nainggolan om na enkele glazen achter het stuur te kruipen, maar deed hij dat door "specifieke omstandigheden" uiteindelijk wel. "Hij betreurt dit. Valt dit goed te praten? Absoluut niet, op geen enkele manier. Zal dit zich in de toekomst herhalen? Onmogelijk."

Souidi benadrukt ook dat Nainggolan belooft in de toekomst een waardig ambassadeur te zijn voor Antwerp en zijn verantwoordelijkhid zal nemen. Zo heeft hij ook besloten om geld te storten aan een goed doel.