‘Club Brugge brengt laatste bod op Villa uit, transfervrije Izquierdo is plan B’

‘Club Brugge brengt laatste bod op Villa uit, transfervrije Izquierdo is plan B’

20-08-2021 17:15 Laatste update: 23-08-2021 17:47
53

De Colombiaan José Izquierdo zit momenteel zonder ploeg. Volgens zijn landgenoot en journalist Guillermo Arango is een terugkeer naar Club Brugge een mogelijke optie voor de linksbuiten.

Sinds een paar dagen is Izquierdo terug in ons land, maar dat was eerder om even te genieten. Nu stelt Arango dat een eventuele terugkeer naar Club Brugge effectief een optie is voor Izquierdo. Ook tegen andere Belgische clubs zou de speler niet bij voorbaat 'nee' zeggen.

In augustus 2017 liet Izquierdo Club Brugge achter zich. Brighton & Hove Albion legde circa 15 miljoen euro op tafel om de Colombiaan naar Engeland te halen. In totaal speelde Izquierdo 48 duels in de Premier League.

Vorig seizoen kwam Izquierdo – mede door blessureleed – nog amper aan spelen toe bij Brighton. De club verlengde dan ook zijn aflopende contract niet, waardoor Izquierdo nu een vrije speler is en dus ergens anders 'gratis' kan aansluiten.

Update: Volgens journalist Diego Rueda heeft Club Brugge een laatste bod uitgebracht bij Boca Juniors voor Sebastian Villa. Als dat bod niet wordt geaccepteerd dan zal Blauw-Zwart naar plan B José Izquierdo grijpen. De Colombiaan is transfervrij. Inmiddels wordt ook Kamal Sowah (ex-OHL) genoemd. Er zouden al gesprekken gaande zijn met Leicester City.