Goed nieuws voor Anderlecht? 'Bod van 2 miljoen op Vitesse-aanvoerder'

Goed nieuws voor Anderlecht? 'Bod van 2 miljoen op Vitesse-aanvoerder'

17-08-2021 18:28
9

Gianluca Di Marzio heeft Vitesse-aanvoerder Danilho Doekhi gelinkt aan een bijzondere transfer. Het Kroatische Dinamo Zagreb zou bereid zijn om de portemonnee te trekken voor de centrale verdediger. RSC Anderlecht neemt het in de Conference League op tegen Vitesse.

Doekhi was vorig seizoen één van de pijlers onder de succesploeg van Vitesse. De 23-jarige Rotterdammer wordt al lange tijd gelinkt aan Rangers FC en stond ook in de belangstelling van Feyenoord – al was het voorstel van Feyenoord 'niet eens genoeg voor één been' van Doekhi – en wordt nu in verband gebracht met Dinamo Zagreb.

Die club zou zelfs al een bod bij Vitesse neergelegd hebben. De alleenheerser van de Kroatische competitie – zeventien titels sinds de eeuwwisseling – heeft twee miljoen euro over voor Doekhi, meent Di Marzio. Volgens het Italiaanse geruchtencircuit ligt de bal nu bij Doekhi zelf, die na dit seizoen transfervrij zou kunnen vertrekken.

Een eventueel vertrek van de captain zou Vitesse slecht uitkomen in deze fase van het seizoen. De Arnhemmers zitten al niet ruim in de verdedigers en staan aan de vooravond van een belangrijk Europees tweeluik: op 19 en 26 augustus zal er met Anderlecht gestreden worden om een ticket voor de groepsfase van de Conference League.