Maes en Holzhauser reageren na Standard: Penalty moet er gewoon in

Maes en Holzhauser reageren na Standard: "Penalty moet er gewoon in"

16-08-2021 18:26
1

Afgelopen zondag heeft K Beerschot VA de wedstrijd tegen Standard met het kleinste verschil verloren. Trainer Peter Maes en Raphael Holzhauser hebben gereageerd op de wedstrijd.

Standard had aan één doelpunt genoeg om de wedstrijd binnen te slepen. Maes is wel tevreden over de manier waarop zijn team heeft gespeeld. Op de site van Beerschot geeft hij aan dat het een dag en nacht verschil is met vorige week.

Beerschot heeft na vier wedstrijden nog maar één punt weten te behalen. "Ook van een nederlaag kan je sterker worden", vertelt Maes. Volgens de trainer heeft het team laten zien hoe je moet spelen tegen topteams.

Na een uur spelen kreeg Beerschot via een penalty de kans op de gelijkmaker. Holzhauser wist de penalty niet te benutten na een goede redding van Arnaud Bodart. "Die penalty moet er gewoon in. Ik wil daar ook mijn verantwoordelijkheid in nemen”, geeft de middenvelder aan.

Zondag zal Beerschot het op moeten gaan nemen tegen Club Brugge. Volgens Holzhauser is Brugge zeker de favoriet maar is het niet onmogelijk: “Vorig jaar hebben we daar ook gewonnen. Zolang we hard werken en in onszelf geloven is alles daar mogelijk".