Vanhaezebrouck tevreden bij KAA Gent: Kunnen veel kanten uit met hem

Vanhaezebrouck tevreden bij KAA Gent: "Kunnen veel kanten uit met hem"

16-08-2021 08:45
2

Hein Vanhaezebrouck zag zondag een mooie match van KAA Gent. Ook Vadis Odjidja was uitstekend in vorm. Vanhaezebrouck beseft dat Odjidja een sleutelrol vervult binnen zijn elftal. 

Deze keer zette Vanhaezebrouck hem iets hoger. Dat was een schot in de roos. "De luxe met Vadis is dat hij zowel lager als hoger tot zijn recht kan komen. We kunnen met hem vele kanten uit. Het is altijd opletten voor zijn belasting, maar die is al een stuk verbeterd", benadrukt hij bij Het Laatste Nieuws.

Fit blijven is nu de boodschap. "Vorig seizoen was hij niet in staat om die opeenvolging van matchen vol te maken. Nu heeft hij een heel goeie voorbereiding doorgemaakt. Nu is hij wel inzetbaar op donderdag en zondag. Af en toe zullen we hem ook wel eens rust moeten gunnen, maar daarvoor hebben we een kern samengesteld waarbij iedereen eens een keer in de tribune kan zitten."

Vorig seizoen verzamelde Odjidja door blessureleed maar negentien basisplaatsen voor KAA Gent. Dit seizoen wil hij uiteraard een pak beter doen.