Gent krijgt nieuwe klap aan zee: Dat is een beetje het verhaal van ons seizoen

Gent krijgt nieuwe klap aan zee: "Dat is een beetje het verhaal van ons seizoen"

09-08-2021 10:14
11

KAA Gent bengelt na drie speeldagen helemaal onderaan de stand. Met een schamele één op negen valt de competitiestart flink tegen voor de ambitieuze Oost-Vlamingen. Andreas Hanche-Olsen steekt de hand in eigen boezem: er moet beter verdedigd worden.

Na de 1-0-nederlaag bij KV Oostende spreekt de Noor over een "heel ontgoochelend resultaat". "De tegengoal viel veel te gemakkelijk en jammer genoeg is dat momenteel een beetje het verhaal van ons seizoen", beseft hij op de clubwebsite van Gent. Zonder iemand met de vinger te wijzen, roept Hanche-Olsen zijn medemaats op om beter hun mannetje te staan in de achterhoede.

Toch wil de mandekker niet beginnen wanhopen. Volgens hem is er voldoende kwaliteit aanwezig om het tij te keren. "Er komen nog genoeg kansen, het seizoen is nog lang", gooit Hanche-Olsen er een cliché tegenaan. Donderdag kan (moet!) Gent de rug al rechten. Op bezoek bij RFS uit Letland kunnen de Buffalo's zich geen uitschakeling veroorloven in de voorlaatste voorronde van de Conference League. Na de magere 2-2 uit de heenwedstrijd ligt er wel nog heel wat werk op de plank.