Ex-speler van KV Mechelen: De karaktervoetballertjes zijn eruit

Ex-speler van KV Mechelen: "De karaktervoetballertjes zijn eruit"

Gepubliceerd: dinsdag 3 augustus 2021 om 14:15di 03-08-2021 om 14:15

KV Mechelen was zaterdag onherkenbaar tegen Seraing. Het verloor dan ook met 1-0. Kevin Geudens (40) vraagt zich af of de mentaliteit wel goed zit binnen de kern. 

Geudens was jarenlang een strijder op het middenveld van KV Mechelen. Die strijd mist hij nu toch wel een beetje. "Zeker als de aanvallende jongens er niet in slagen om het verschil te maken, moet het op wilskracht gebeuren", benadrukt Geudens bij Gazet Van Antwerpen. "Als er vervolgens enkele jongens hun best doen, maar de anderen onder de radar blijven, mag je het als ploeg vergeten."

Geudens hoopt dat dat nog kan terugkeren. "De rasechte karaktervoetballers uit mijn tijd zijn er toch wat uit. Wanneer ik destijds ­merkte dat een ploegmaat wat minder in de wedstrijd zat, zorgde ik bij de balrecuperaties voor wat overacting om die persoon in kwestie mee te krijgen. Anno 2021 geniet de doorsnee voetballer een veel betere opleiding, maar de mentaliteit moet wel dezelfde blijven."

Zaterdag krijgt KV Mechelen de kans om de fans te overtuigen. Het speelt dan in eigen huis tegen Eupen, dat in de afgelopen weken al Club Brugge én Anderlecht in bedwang kon houden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws