Beerschot wil nog knallen op transfermarkt: ‘Drie versterkingen op komst’

Beerschot wil nog knallen op transfermarkt: ‘Drie versterkingen op komst’

Gepubliceerd: maandag 2 augustus 2021 om 12:30ma 02-08-2021 om 12:30

Laatste update: donderdag 5 augustus 2021 om 10:45do 05-08-2021 om 10:45

Beerschot heeft haar huiswerk nog niet af voor dit seizoen. Zo mag er van coach Peter Maes nog een back bij. Dat kan wel eens Femi Seriki worden.

Volgens verschillende Engelse media zou Seriki het aanbod hebben gekregen om één seizoen verhuurd te worden aan Beerschot. Het gaat om een Engelsman met Nigeriaanse roots die in 2019 naar Sheffield kwam. Vorig seizoen kon hij zelfs al zijn debuut maken bij de A-ploeg. Sheffield was toen wel al zeker van degradatie.

Sheffield heeft dezelfde eigenaar als Beerschot, en dat opent perspectieven. Beerschot kan zeker nog wat versterking gebruiken na een 1 op 6. Zondagavond kreeg het wel een opsteker: het keerde nog terug van een 2-0 achterstand op het veld van KAA Gent. Op de eerste speeldag verloor Beerschot met 0-1 van Cercle.

Update: Beerschot is nog niet klaar op de transfermarkt. De 19-jarige back Femi Seriki is inmiddels in België gearriveerd en komt op huurbasis over van zusterclub Sheffield United. RMC Sport meldt dat ook de Issa Soumaré (20) wordt uitgeleend aan Beerschot. Hij komt over van Orléans. The Daily Mail laat dan weer weten dat viervoudig Schots international Lawrence Shankland aan het onderhandelen is met Beerschot.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws