Mag KV Mechelen dromen van een glansseizoen? 'Misschien de top vier'

Mag KV Mechelen dromen van een glansseizoen? 'Misschien de top vier'

Gepubliceerd: maandag 26 juli 2021 om 22:30ma 26-07-2021 om 22:30

Na een seizoen met ups en downs wil men bij KV Mechelen het komende voetbaljaar een pak beter gaan doen. Malinwa begon afgelopen weekend alvast goed met 3-2 winst tegen Royal Antwerp FC. Patrick Goots gelooft dat Mechelen ook hoog zal eindigen.

Door de winst staat KV Mechelen nu bovenaan het klassement en volgens Goots kan dat nog even zo blijven. "Het zou me niet verbazen als ze eind augustus en misschien nog veel langer mooi mee aan kop staan", geeft hij aan in Gazet van Antwerpen.

Volgens de analist is dat ook grotendeels dankzij het transferbeleid van de club, dat opnieuw bijzonder geslaagd blijkt te zijn. Zo haalde het onder andere Hugo Cuypers en Oum Gouet in huis. "Zeer gerichte versterkingen", oordeelt Goots. "Die prima verder bouwen op de basis die ze al reeds hadden."

Voor het seizoen voorspelde Goots nog een zesde of zevende plek in de stand, maar dat moet hij na de partij tegen Antwerp bijstellen. "KV Mechelen mag dromen van de top vier", aldus Goots.

De komende weken neemt KV Mechelen het nog op tegen RFC Seraing, KAA Gent, Eupen, Union en KV Kortrijk, waarin het nog punten kan sprokkelen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws