'De kern van KRC Genk is kwalitatief een stuk sterker dan vorig seizoen'

'De kern van KRC Genk is kwalitatief een stuk sterker dan vorig seizoen'

Gepubliceerd: maandag 26 juli 2021 om 11:00ma 26-07-2021 om 11:00

KRC Genk opende vrijdagavond met een 1-1-gelijkspel tegen Standard Luik. Marnik Geukens van Het Belang van Limburg zag een kwalitatief goed Genk. 'Ze zijn een stuk sterker.'

KRC Genk haalde heel wat nieuwe paradepaardjes, en misschien wel belangrijker, het verloor nog geen grote vissen. Onuachu en Lucumi blijven vooralsnog aan boord. ‘De Genkse kern is - als iedereen aan boord blijft - kwalitatief een stuk sterker dan vorig seizoen. Ook aan de boorden van de Maas bewezen enkele nieuwkomers hun meerwaarde’, stelt Geukens.

De HBVL-journalist zag vlijtige nieuwkomers op Sclessin: ‘Een creatieve Trésor toonde opnieuw zijn prima voetjes en overzicht én invaller Eiting had maar enkele minuten nodig om met één subtiele baltoets een voet te hebben in de late gelijkmaker.’ Tresor werd man van de wedstrijd voor KRC Genk, Eiting gaf een pré-assist, Dessers een assist. Niets om zich zorgen over te maken bij KRC Genk.

De Limburgers zullen tevreden zijn met hun kern. Ze treden de volgende twee weken vier keer aan. Ze moeten twee keer Shakhtar Donetsk bekampen in de derde voorronde van de Champions League.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws