Benteke sluit terugkeer naar België niet langer uit: Zeg nooit nooit

Benteke sluit terugkeer naar België niet langer uit: "Zeg nooit nooit"

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 13:19vr 23-07-2021 om 13:19

Met Simon Mignolet, Nacer Chadli en Vincent Kompany zagen we de voorbije jaren enkele Rode Duivels terugkeren naar België. Ook Christian Benteke werd gelinkt aan terugkeer, maar sloot dat voorlopig uit. Al blijft het wel een optie in de toekomst.

Vooral Club Brugge toonde verregaande interesse om Benteke in huis te halen, maar de spits koos voor een verlengd verblijf bij Crystal Palace. Een terugkeer lijkt nog niet voor meteen te zijn, al sluit Benteke niet uit dat hij ooit nog terugkeert naar ons land.

"Zeg nooit nooit, want het blijft zeker een optie. Het is een competitie die ik apprecieer en waar ik ontdekt werd door de rest van de wereld. Dus ja, waarom niet", gaf de Rode Duivel aan bij Eleven Sports.

Benteke heeft nog een contract tot medio 2023 bij Crystal Palace, waar hij een goed seizoen achter de rug had. Ook dit seizoen wordt hij weer gezien als basispion en zit een terugkeer er dus nog niet aan te komen. In ons land kwam Benteke uit voor KV Kortrijk, KV Mechelen, Standard en KRC Genk.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws