Overzicht oefenwedstrijden: Antwerp en Standard delen de punten in galawedstrijd

Overzicht oefenwedstrijden: Antwerp en Standard delen de punten in galawedstrijd

Gepubliceerd: zaterdag 17 juli 2021 om 11:00za 17-07-2021 om 11:00

Laatste update: zaterdag 17 juli 2021 om 19:00za 17-07-2021 om 19:00

Vandaag vindt de supercup plaats, binnen zes dagen start de competitie. Het ideale moment voor de laatste oefenwedstrijden en galawedstrijden van de eersteklassers. VoetbalPrimeur.be gidst u doorheen de oefenzaterdag.

12u00 KV Oostende - Moeskroen (0-0)
De kustboys gaan richting de laatste voorbereidingsweek met een oefenwedstrijd tegen degradant Moeskroen. Het duel tussen beide ploegen heeft niet voor een winnaar kunnen zorgen. We kregen een doelpuntloos gelijkspel te zien.

14u30 Zulte-Waregem - FC Utrecht (0-0)
Zulte-Waregem speelt net als de helft van de eersteklasseclubs een oefenwedstrijd tegen FC Utrecht. De Nederlanders zijn een geduchte tegenstander. Ze wonnen van Club Brugge en speelden gelijk tegen Anderlecht. Tegen Zulte Waregem verliep het wat moeizamer voor de Nederlanders.

Bij Essevee was Jean-Luc Dompé de gevaarlijkste man in de eerste helft. Scoren deed Essevee evenwel niet. Ook Utrecht wist de netten niet te doen trillen.  in de tweede helft kregen beide ploegen ook kansen op doelpunten, maar ook in deze partij vielen die er niet. Het bleef 0-0.

14u30 KV Mechelen - FC Volos (2-1)
Een ietwat andere tegenstander dan de gemiddelde tegenstander van vandaag. Malinwa speelt tegen de Griekse club FC Volos uit de stad Volos, nabij Athene. Ze werden afgelopen seizoen zevende in de Griekse competitie.

KV Mechelen is erin geslaagd om zijn oefenpartij te winnen. De eerste helft eindigde het met een 1-0 voorsprong. Na een half uur voetballen wist Malinwa op voorsprong te komen na een knappe actie. De bal kwam tot bij Rob Schoofs, die de bal netjes binnen wist te trappen.

In de tweede helft kwamen de Griekse bezoekers wel opzetten en wist het uiteindelijk ook te profiteren. Iets na het uur kon Volos na Mechels balverlies snel uitbreken. Fernandes wist te profiteren en maakte er 1-1 van. Niet veel later stond het echter alweer 2-1 via Hugo Cuypers. Daar bleef het ook bij.

17u00 Royal Antwerp FC - AS Monaco (0-0)
FC Antwerp en AS Monaco hebben in een droge oefenwedstrijd 0-0 gelijkgespeeld.

17u00 Standard - Rennes (3-3)
Zes dagen voordat de Rouches de competitie openen tegen KRC Genk oefenen ze tegen het Franse Rennes. 
In een geanimeerde wedstrijd speelde Standard 3-3 gelijk. Klauss (2x) en Raskin zorgden voor de doelpunten. Rennes kwam in het slot nog langs zij na een 3-0-achterstand.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws