Ik had na twee seizoenen meer respect verwacht van Antwerp

"Ik had na twee seizoenen meer respect verwacht van Antwerp"

07-07-2021 07:45
6

Simen Juklerod is door de achterdeur vertrokken bij Antwerp. In zijn laatste maanden moest hij zelfs met de B-kern trainen. Dat viel de Noor duidelijk heel zwaar. 

"In mijn ogen was KRC Genk de beste match", klinkt het in Het Belang Van Limburg. "Dat ze dit niet prettig vonden bij Antwerp, kan ik begrijpen. Genk was een rechtstreekse concurrent. Dat ze mij in onderlinge duels niet wilden opstellen, dat had ik ook aanvaard. Maar dit? Ik had na twee goeie seizoenen Antwerp meer respect verwacht."

Bovendien zag hij hoe Lior Refaelov ondanks zijn transfer naar Anderlecht wél in de A-kern mocht blijven. "Twee maten twee gewichten. Eerlijk gezegd, denk ik niet dat voorzitter Paul Gheysens hier iets mee te maken had. Het was een beslissing van manager Sven Jacques en van Luciano d'Onofrio. Ik heb veel positieve reacties gekregen van fans. Ze snapten het niet, Antwerp verzwakte zichzelf op die manier. Maar goed, dat hoofdstuk is afgesloten."

Juklerod mocht bij KRC Genk meteen een contract tekenen tot de zomer van 2025. Hij moet vooral Gerardo Arteaga het vuur aan de schenen komen leggen.