Beerschot geeft tribune nieuwe look met stamnummer 13

Beerschot geeft tribune nieuwe look met stamnummer 13

05-07-2021 14:13 Laatste update: 15:45
3

Dat voetbalclubs komend seizoen opnieuw supporters mogen ontvangen in de stadions, weet ook K. Beerschot V.A. De Antwerpse club renoveerde in samenwerking met haar supporters de stoeltjes van de tribune, waar nu BEERSCHOT 13 te lezen is. Zo is te zien op de officiële kanalen van Beerschot.

Na drie seizoenen in 1B eindigde Beerschot afgelopen seizoen negende in 1A. De mannen van het Kiel zullen komend seizoen ongetwijfeld minstens even goed willen doen en daar horen de nodige voorbereidingen voor het nieuwe seizoen bij. Eén van die voorbereidingen is het vernieuwen van de zitjes in het Olympisch Stadion. Daar hebben Beerschot supporters en medewerkers van DCA de handen uit de mouwen gestoken om een tribune een nieuwe look te geven.

Stamnummer 13
Naast voornamelijk paarse stoeltjes, werden er nu witte stoeltjes aan toegevoegd waardoor er nu naast de naam van de club ook het stamnummer van Beerschot te lezen is: 13. Beerschot heeft komend seizoen in de  het op vijf na laagste (en dus oudste) stamnummer van alle 1A-clubs. Het moet enkel Cercle Brugge (12), Union Saint-Gilloise (10), KAA Gent (7), Club Brugge (3) en stadsrivaal Royal Antwerp FC (1) voor zich dulden.