Cercle wil geen spannende ontknopingen meer maar stabiliteit

Cercle wil geen spannende ontknopingen meer maar stabiliteit

24-06-2021 16:17
7

Veel 1A ploegen zijn hun voorbereiding op het nieuwe seizoen gestart. Ook Cercle Brugge mag zich opnieuw opmaken voor een seizoen 1A, na de spannende ontknopingen van voorbije jaren. Cercle lijkt wel een specialist geworden te zijn in het ontlopen van de degradatie. Voorzitter en sportief manager bij Cercle hopen echter op een stabiel seizoen.

Cercle Brugge kende de voorbije seizoenen telkens spannende ontknopingen en telkens viel het muntje aan de goede kant voor Cercle Brugge. Die spannende tijden wil de Vereniging echter liever niet meer doormaken. Het bestuur rekent op standvastigheid en een stabiel seizoen. "In de eerste plaats streven we naar stabiliteit en constante prestaties", zegt Voorzitter Vincent Goemaere aan Sport/Voetbalmagazine, die sinds begin april met Ben Lambrecht over een nieuwe CEO beschikt. "Na drie kwakkeljaren is het tijd voor standvastigheid."

De sportief manager heeft een druk tussenseizoen voor de boeg. Er verlieten heel wat spelers de club en om een stabiel seizoen door te maken kwamen er al enkele versterkingen. De Mexicaanse sportief manager mikt echter iets hoger dan een rustig seizoen. "We willen halfweg het klassement eindigen", zegt de Mexicaanse sportief directeur Carlos Aviña aan Sport/Voetbalmagazine.