Ik heb alleen goede herinneringen overgehouden aan Club Brugge

"Ik heb alleen goede herinneringen overgehouden aan Club Brugge"

Gepubliceerd: zondag 20 juni 2021 om 16:45zo 20-06-2021 om 16:45

Michael Almebäck (33) speelde van 2011 tot 2013 bij Club Brugge, maar echt een groot succes was dat niet. Bij Secret Footballer blikt Almebäck terug op die woelige periode, waarin hij heel wat moeilijke wedstrijden kende. 

"Mijn tijd in België zat vol ups en downs", geeft Almebäck aan. "We hadden vier verschillende coaches en ook nog twee interim-coaches. Met zes trainers op twee jaar was het hectisch, maar ik speelde toch 60 wedstrijden en ben blij met mijn tijd bij Club."

Almebäck moest na twee jaar wel vertrekken. "Ik ben niet onder de beste omstandigheden vertrokken, maar ik heb geleerd dat je het lot moet aanvaarden in voetbal. De beslissing ligt niet altijd bij jou. Ik heb alleen maar goede herinneringen aan Club Brugge."

Nochtans werd Almebäck wel vaak op de proef gesteld. "Ik heb tegen Michy Batshuayi gespeeld, hij was heel sterk. KRC Genk had toen Kevin De Bruyne én Christian Benteke, dat waren heel moeilijke wedstrijden. Ook Dieumerci Mbokani, die toen bij Anderlecht zat, was heel sterk en moeilijk om tegen te spelen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws