Priske komt met eerste reactie na aanstelling bij Antwerp: België blijven volgen

Priske komt met eerste reactie na aanstelling bij Antwerp: "België blijven volgen"

29-05-2021 21:15
1

Royal Antwerp FC heeft afscheid genomen van Frank Vercauteren en met Brian Priske een bekende naam aangesteld. De voormalige verdediger van KRC Genk en Club Brugge keert terug naar België en begint aan zijn eerste buitenlandse avontuur als trainer.

De 44-jarige Deen was in eigen land trainer van de topclub FC Midtjylland, nu begint hij aan zijn eerste avontuur in het buitenland. "Ik heb altijd de droom en de ambitie gehad om in het buitenland aan de slag te gaan", gaf Priske in een eerste reactie aan bij Sporza.

Voor Priske is België uiteraard geen onbekend land, zo speelde hij in totaal vier seizoenen in ons land voor KRC Genk en Club Brugge. "Ik heb hier goede ervaringen gehad en ben de competitie altijd blijven volgen", aldus Priske.

Priske is nog maar enkele jaren hoofdtrainer, maar heeft wel al zijn eigen accenten. "Ik probeer een moderne coach te zijn. Ik ben nog jong, maar heb wel al veel ervaring als speler", klinkt het. "Ik volg vooral mijn instinct, maar wil wel agressief en aantrekkelijk voetbal spelen met hoge druk en veel sprints. Ik zie me zelf ook als een aanvallende coach", besluit Priske.