'Antwerp brengt bod van 3 miljoen euro uit op Ecuadoraanse centrale verdediger'

'Antwerp brengt bod van 3 miljoen euro uit op Ecuadoraanse centrale verdediger'

22-05-2021 11:23 Laatste update: 11:30
4

Royal Antwerp FC kon in de Champions Play Offs nog niet winnen. Daar wil het zondag tegen RSC Anderlecht verandering in brengen en de derde plaats veilig stellen. Wat na zondag zal volgen is voor iedereen koffiedik kijken maar dat er heel wat werk op de plank voor de bestuurskamer van Royal Antwerp FC ligt is duidelijk.

Zo heeft The Great Old nog steeds geen hoofdtrainer voor volgend seizoen, meer nog ook de hulptrainers hebben nog geen contract. Assistenttrainer Jeunechamps zou ook vertrekken. Ook is het over voor assistent Beloufa en loopt het contract van keeperstrainer Runje af. Waardoor Paul Gheysens op zoek mag gaan naar een voltallige nieuwe technische staf. In de spelerskern zijn er ook nog enkele vraagtekens op te lossen. De grootste is zonder twijfel Dieumerci Mbokani die eind van het seizoen einde contract is, die had een onderhoudend gesprek met de voorzitter en dat bleek positief te zijn volgens Het Nieuwsblad.

Daarnaast maakt Antwerp wel werk van een nieuwe verdediger, de Ecuadoraanse centrale verdediger William Pacho is 19 jaar en actief bij Independiente del Valle. Het bracht zelfs al een bod van 3 miljoen euro uit weet Het Nieuwsblad.