'Kane wil in goed overleg met Spurs vertrekken, maar krijgt nul op rekest'

'Kane wil in goed overleg met Spurs vertrekken, maar krijgt nul op rekest'

19-05-2021 17:15
5

Harry Kane wil weg bij Tottenham Hotspur. In tegenstelling tot berichtgeving uit Engeland heeft de spits geen officieel transferverzoek ingediend, maar hij hoopt wel dat de club mee wil werken aan een oplossing.

Ook dit seizoen wint Spurs geen prijzen en daarmee is de maat vol voor Kane. De topscorer wil weg bij de club uit Noord-Londen, maar heeft geen officieel transferverzoek ingediend. Volgens Fabrizio Romano hoopt de Engelsman dat de club mee wil werken aan een oplossing zodat beide partijen in harmonie uit elkaar kunnen gaan.

Vooralsnog lijkt dat er niet van te gaan komen. Tottenham is geenszins van plan om hun doelpuntenmachine te verkopen en wil niet meewerken aan een dergelijk plan. Ondertussen heeft Kane een nieuw contract geweigerd en ligt Manchester City op de loer. The Citizens zijn van plan om de gesprekken binnenkort op te starten.

In de afgelopen acht seizoenen bij Spurs was Kane de man waar het om draaide. Hij noteerde maar liefst 165 competitietreffers in 239 wedstrijden en ontwikkelde zich ook tot de onbetwiste aanvalsleider van het Engelse elftal, waarmee hij komende zomer naar het EK gaat.