OFFICIEEL: Youngster ziet geen heil bij Club en kiest voor B-ploeg Zulte Waregem

OFFICIEEL: Youngster ziet geen heil bij Club en kiest voor B-ploeg Zulte Waregem

19-05-2021 15:16
1

SV Zulte Waregem heeft een nieuwe speler aan haar selectie toegevoegd. Tarik El Boutaibe maakt de overstap naar de Gaverbeek. De aanvaller werkte tot op heden aan zijn doorbraak bij Club Brugge, maar dat zal er dus niet van komen.

Via haar officiële kanalen laat Essevee weten dat El Boutaibe zich nu in Waregem zal proberen ontplooien. Voor hoeveel jaar hij zich aan zijn nieuwe club verbonden heeft, is niet bekend. El Boutaibe is een achttienjarige aanvaller die nog geen kans kreeg in het A-elftal van Club Brugge. Dat zal in eerste instantie ook niet gebeuren bij Zulte Waregem, aangezien hij voor de B-ploeg gehaald wordt.

De voorbije dagen toonde Zulte Waregem zich al bijzonder actief, met name in de samenstelling van haar tweede elftal. Met Lennert Hallaert, Lukas Willen en Sef Van Damme streken er al drie andere jongens neer in het Regenboogstadion. Naar eigen zeggen heeft de fusieclub dan ook grote plannen met haar B-team. Het voorbije seizoen viel door corona grotendeels in het water.