Gano spreekt over langer verblijf bij KV Kortrijk en hoopt op goodwill van Genk

Gano spreekt over langer verblijf bij KV Kortrijk en hoopt op goodwill van Genk

Gepubliceerd: woensdag 12 mei 2021 om 22:17wo 12-05-2021 om 22:17

KV Kortrijk haalde Zinho Gano eerder dit kalenderjaar op huurbasis weg bij KRC Genk, maar dreigt binnenkort alweer afscheid te moeten nemen van de spits. KVK wil echter langer door met Gano en dat ziet de aanvaller zelf ook wel zitten.

Eerder gaf algemeen manager Matthias Leterme al aan dat hij een verlengd verblijf van Gano bij KV Kortrijk zeker ziet zitten. Ook Gano zelf, die in elf competitiewedstrijden zes keer kon scoren voor de Kerels, sluit een langer verblijf zeker niet uit. "Waarom niet? Ik ben hier nog maar drie maanden, maar het voelt alsof ik hier al langer zit. Ik voel me goed en heb de appreciatie van de hele club", geeft hij aan bij Radio Djamel, de podcast van KVK.

Al moet er dan nog een akkoord gevonden worden met KRC Genk, waar hij nog een contract voor één seizoen heeft. "Ik hoop dat ze nu zullen meewerken aan een goede oplossing", geeft Gano aan.

Een toekomst bij Genk heeft de boomlange spits alvast niet. Gano werd in de zomer van 2018 overgenomen van KV Oostende, maar speelde in totaal maar dertig partijen (waarvan voornamelijk invalbeurten) voor de club. Daarin was hij goed voor zes doelpunten en twee assists.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws