Van den Brom kan lof niet op over trio: Misschien wel beste ter wereld

Van den Brom kan lof niet op over trio: "Misschien wel beste ter wereld"

Gepubliceerd: woensdag 12 mei 2021 om 20:15wo 12-05-2021 om 20:15

KRC Genk is bezig aan sterke Champions' Play-Offs en mag na een zes op zes nog steeds stiekem dromen van de titel. Met het trio voorin lijken de Limburgers maar niet af te stoppen. En dat ziet ook coach John van den Brom.

Met Junya Ito, Paul Onuachu en Theo Bongonda heeft KRC Genk voorin drie smaakmakers uit onze competitie in huis. De Limburgers konden al meermaals rekenen op het drietal, tot groot genoeg van Van den Brom. "Ik heb al vaak goede spitsen gehad als trainer, maar ik heb nog nooit een compleet trio gehad dat zoveel rendement haalt als deze drie", geeft de Nederlander aan bij Eleven Sports.

Bij Barcelona hadden we in het verleden M(essi), S(uarez), N(eymar) en Real Madrid had B(enzema), B(ale), C(ristiano Ronaldo). Heeft Genk ook een toptrio in huis met B.O.I? "Het is niet alleen de beste voorhoede in België, qua rendement denk ik dat het misschien wel de beste voorhoede in de wereld is", aldus Van den Brom nog.

De statistieken spreken ook voor zich bij het drietal. Ito heeft na 38 wedstrijden aan twaalf doelpunten en veertien assists. Bongonda heeft na 35 wedstrijden achttien doelpunten en negen assists achter zijn naam staan. Onuachu ziet aan 33 doelpunten en drie assists in 38 partijen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws