Tevreden Van den Brom kan geluk niet op: Onze reactie was groots

Tevreden Van den Brom kan geluk niet op: "Onze reactie was groots"

30-04-2021 23:44
1

Enkel maar lachende gezichten bij KRC Genk na de overwinning tegen Royal Antwerp FC. Logisch, het leek af te stevenen op verlies, maar vocht zich nog terug in de partij. John van den Brom kon het geluk niet op.

Genk kwam op voorsprong, maar zag een sterk Antwerp na rust toch nog twee keer scoren. Dat was uiteraard voor flink wat frustraties bij Van den Brom. "Na de 2-1 van Antwerp dacht ik: of het loopt helemaal fout, of we gaan weer voetballen. Dat deden we na rust niet meer", gaf hij aan bij Eleven Sports.

Toch zag hij zijn jongens zich terug in de partij vechten. "Gelukkig was onze reactie na de 2-1 óók heel groots", aldus een tevreden Van den Brom. "Zondag hebben we een geweldige finale gespeeld en toch waren we ook nu in staat om de match voetballend naar ons toe te trekken, dan ben je echt tevreden als coach."

Dankzij de winst is Genk naar de tweede plek gestegen en mag het dus ook dromen van de Champions League. "Dit was een enorme ontlading. We wilden goed starten. Dat hebben we gedaan. Dit smaakt naar meer", besloot Van den Brom.