Leko ziet af naast het veld in China: Het is toch lastig, ik heb warmte nodig

Leko ziet af naast het veld in China: "Het is toch lastig, ik heb warmte nodig"

Ivan Leko is sterk aan de competitie begonnen in China. Naast het veld verloopt het echter iets moeizamer voor de voormalige Antwerp-coach. Spijt heeft de T1 echter allerminst.

"Het is echt wel lastig", vertelt Leko aan Het Laatste Nieuws. "Zeker voor een familieman zoals ik. Ik was het altijd gewoon om dicht bij huis te zijn. Ik heb dat nodig, die warme omgeving. Gelukkig is iedereen wel super vriendelijk en beleefd maar ik hoop toch dat mijn familie deze zomer toch eens op bezoek kan komen."

Heeft Leko de Chinese uitdaging onderschat? "Nee, dat niet. Ik wist dat het moeilijk ging zijn. De uitdaging was echter te mooi en groot om te laten liggen. Als ik zie welke spelers ik mag trainen, de coaches die mij hier voorgingen. Dat kan je niet vergelijken met België", aldus Leko.

De Kroatische coach heeft zijn start in China alvast niet gemist. Met zijn club, Shanghai Port, won hij de eerste twee wedstrijden overtuigend. Leko staat na twee speeldagen dan ook aan de leiding in de Chinese competitie. Slechts twee andere ploegen hebben voorlopig ook nog het maximum aantal punten behaald.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie